Serierna i S:t Eriks-Cupen är lagda

Den nyfikne har sett att seriesammansättningen har funnits på hemsidan sedan en tid tillbaka. Det har skett en hel del förändringar sedan de första serierna publicerades och det kan fortfarande ske förändringar. Nu när de drygt 5 300 lagen i S:t Eriks-Cupen i stort sett är placerade i olika serier, börjar nästa jättejobb, pusslet med att lägga de över 37 000 matcherna.

Med tanke på den brist på planer som det finns i många kommuner i vårt distrikt kan det vara svårt att få plats på den anläggning som är önskemålet, men Mats Lundell och Stefan Appelberg gör sitt bästa för att tillgodose det föreningen vill.

För att se vilken serie ett lag spelar i gör du enklast på följande sätt:

1. Sök upp föreningen i Föreningsregistret
2. Bläddra fram den aktuella föreningen i "rullgardinen" och klicka på den blå knappen "Visa förening"
3. Nu ska du ha kommit fram till Kontaktuppgifter och tävlingar för den aktuella föreningen. Scrolla ner på sidan tills du kommer till rubriken "Kontaktpersoner" och underrubrikerna "Lag", "Namn", "Tel. bostad", "Mobil".
4. Under rubriken "Lag" klickar du på texten där det står serienamn och lagets namn inom parentes t.ex. F2005- 2B (Boo FF 1).

OBS!!! Det kan fortfarande ske ändringar i serieindelningen beroende på om lag utgår eller tillkommer. Serieindelningen kommer att ligga uppe ett par veckor för att sedan tas bort under själva matchtillsättningen.

I slutet av mars beräknas hela spelschemat vara klart.