Hitta futsalresultat och tabeller

Med anledning av att fotboll- och futsalsäsongerna går in i varandra kan det vara svårt att hitta result och tabeller på hemsidan. Det finns olika vägar att komma rätt. Följ någon av nedanstående förslag för att komma rätt.

Det snabbaste sättet

Det snabbaste sättet att hitta en serie är att på startsidan klicka in på "Stockholms FF:s tävlingar", scrolla sedan ner till den serie som du söker. Om det är en serie som du kommer att gå till vid upprepade tillfällen är det lämpligt att lägga sidan som en genväg. När du är inne på önskad sida klickar du på "Mina genvägar" och sparar sidan. Nästa gång du söker sidan går du bara till "Mina genvägar".

Det något krångligare sättet

För att komma till rätt sida klickar du antingen här eller följer den här instruktionen:

  1. På den övre blå listen klickar du på TÄVLING & DOMARE.
  2. Då kommer du till en sida där det i en blå kolumn till vänster (om du använder en PC), längst ner (om du använder mobil) med en rubrik som heter "Resultat & Tabeller". Klicka på den rubriken!
  3. Då kommer du till en sida där det finns en rull-list med rubriken "Välj säsong". Eftersom futsalsäsongen spelas under två årtal t.ex. 2020/2021, väljer du det senare året för att komma till rätt säsong. Alltså säsong 2021 i exemplet. Du måste klicka på den blår rutan "Välj säsong" för att bekräfta rätt säsong.
  4. Under rubriken "Visa distriktets tävlingar" scrollar du ner till den serie som du söker. Glöm inte att klicka på den blå rutan "Visa tävling" för att bekräfta att serien som du söker.

.

För att se föreningens matcher

Det kan vara intressant att se hela sin förenings matcher. Fram till årsskiftet kan man tyvärr bara se matcher som spelas det innevarande året.

För att komma till rätt sida klickar du antingen här eller följer den här instruktionen:

  1. På den övre blå-listen klickar du på "FÖRENINGAR".
  2. Då kommer du till en sida där det till vänster finns en blå kolumn (om du använder en PC), längst ner (om du använder mobil) med en rubrik som heter "Föreningens matcher". Klicka på den rubriken!
  3. Då kommer du till en sida där du först kan välja vilka typer av matcher du vill se, sen finns det en rull-list med rubriken "Välj förening". Välj
    den förening som du vill se och skriv sedan i mellan vilka datum du vill se matcher. Tyvärr kan du inte se längre än till den 31/12 det innevarande året. Klicka även i vilken typ av sortering av matcherna du vill ha.
  4. Avsluta med att klicka på den blå rutan med texten "Hämta lista!