Stockholms Fotbollförbund söker en Spelarutbildare

Stockholms Fotbollförbund söker en medarbetare som ska bidra till att spelarutvecklingen i Stockholms fotbollsdistrikt utvecklas och präglas av ännu mer kvalitét.

Tjänsten innefattar bland annat att delta i verksamheten kring våra distriktslag, se till att spelarutbildningsplanen blir känd bland våra klubbar och vara ett stöd till spelare, tränare och klubbar kring fotbollsutvecklingsfrågor.

En stor portion kommunikation med klubbar och tränare ingår, liksom att bevaka matcher och spelare på alla olika nivåer. Att implementera vår nya "Stockholmsmanual" ingår också i dina arbetsuppgifter samt att vara sekreterare i vår Sportkommitté.

Vi letar efter en självgående, utåtriktad och rakryggad person med stor dokumenterad erfarenhet av tränarjobbet, gärna på många olika nivåer och för många olika klubbar och åldrar. Kommunikationsförmåga, nyfikenhet, kreativitet och stor servicekänsla är egenskaper du bör besitta.

Vi erbjuder ett spännande, kreativt och fotbollsnära jobb med stort eget ansvar. Du kommer arbeta på vår utvecklingsavdelning i nära samarbete med en kollega med liknande arbetsuppgifter.

Kansliet på Stockholms Fotbollförbund består av 22 personer och vi sitter på Västra Vägen 5 A i Solna, nära Solna Centrum och kommunikationer som tvärbana, tunnelbana och pendeltåg.

Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att administrera ungdomsfotboll och seniorfotboll från div 3 på damsidan och div 4 på herrsidan.

Vi jobbar med allt från serieläggning, domartillsättning, föreningsutveckling, anläggningsfrågor, domar- och ledar-utbildning, distriktslag m.m. Vår största produkt är S:t Eriks-Cupen som vi administrerar och ständigt försöker utveckla. I år spelas över 33 000 matcher och cirka 5 000 lag är anmälda.

Vi är ett glatt fotbollsintresserat familjärt gäng med stor erfarenhet av Stockholmsfotbollen.

För att söka tjänsten skickar ni in ert personliga brev och er CV senast den 15 november till Helena Rydh Norin, e-post.

Har ni frågor kring tjänsten är ni välkomna att kontakta Helena, Birger Jacobsson, Annelie Norén eller Förbundschefen Björn Eriksson.

Facklig representant är Urban Helsing, e-post.