Min Fotboll-appen

Till säsongen 2019 lanserade svensk fotbolls nya app: Min Fotboll. Den sociala appen för Sveriges alla bredd-, barn-, och ungdomslag. SvFF och distrikten står bakom den helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten där syftet är att skapa mer engagemang och uppmärksamhet kring bredd-, barn-, och ungdomsmatcher.

Med hjälp av appen kan spelare, ledare och publik dela filmklipp, bilder, referat, resultatrapporter och livesändningar för att dela med intresserade följare. På så sätt kan alla som stöttar ett lag ta del av det som händer kring lagets matcher oavsett vart i landet de befinner sig.

Appen och tillhörande webbsida följer GDPR och Riksidrottsförbundets uppförandekod för personuppgifter. Den innehåller också nya innovativa funktioner för att ge spelare, ledare och föräldrar till unga spelare kontroll över vilken information som publiceras utöver den basinformation som krävs för tävlingens genomförande.

Tillsammans kan vi skapa en härlig bevakning av alla bredd-, barn och ungdomsmatcher i Sverige. Visste du att det spelar över 1 000 fotbollsmatcher i snitt om dagen i vårt land? Kom igång med Min Fotboll idag, dela matchen- dela upplevelsen.

Appen finns för nedladdning i App Store och Google Play.

Ladda ner en instruktion om hur du går till väga här.

Läs mer om hur du livesänder din match

Läs mer på svenskfotboll.se/minfotboll eller klicka här

Om du som kontaktperson för ett lag inte har fått något personligt mejl, uppdaterar du dina uppgifter i Fogis. När uppgifterna är korrekta mejlar du till adressen: minfotboll-support@svenskfotboll.se och ber om ett nytt personligt e-brev.

Om laget inte vill bli filmade eller fotade

Om ditt lag inte vill bli filmade eller att det tas foton finns det en inställning i appen som gör att det inte går att lägga upp bilder från era matcher. Den hittar du på lagets admin-sida och heter "Vi tillåter inte fotografering eller videoinspelning från våra matcher".