Stockholms FF:s rapporter

Har under kan du hitta de rapporter och utredningar som Stockholms FF har gjort själva.

Översyn av S:t Eriks-Cupen – 2009/10 gjordes en studie för att få fram objektiv fakta om statusen på turneringens kvalitet och ta fram ett förslag till utveckling och förnyelse av S:t Eriks-Cupen.

Glädje med fotboll hela livet – 2011/12 tog en arbetsgrupp fram förslag på hur Stockholms Fotbollförbund kan underlätta för föreningarna att behålla tonåringarna inom fotbollen som spelare, ledare tränare, domare och föreningsaktiva.

En elva med nollåttor – Under en längre tid hade Stockholms Fotbollförbund och dess föreningar insett att Sveriges A‐herrlandslag har få eller inga spelare från Stockholmsdistriktet. Vid förbundets årsmöte 2012 väcktes frågan och i slutet av 2013 lämnades en rapport med elva åtgärdspunkter.

Stockholms diamanter – EM 2013 i Sverige var en stor framgång för damfotbollen. Men ingen av spelarna i landslagstruppen var fostrad inom Stockholmsfotbollen. Därför beslutade Stockholms FF:s styrelse att tillsätta en utredning med särskilt fokus på talangutveckling för flickor. Syftet med utredningen var att analysera dagens flickfotboll med avseende på talangutveckling samt att komma med förslag till hur Stockholmsfotbollen på ett bättre sätt kan utbilda elitspelare. Rapporten presenterades i januari 2016.